Ülkemizde en iyi sanal satış noktası altyapısını sağlayan firmalar, En iyi sanal pos firması 2023, Ücretsiz Sanal POS veren bankalar, Sanal POS komisyon oranları 2023, En az komisyon alan Sanal POS, Sanal pos hizmeti veren firmalar, Sanal POS firmaları hakkında bilgiler Ücretsiz Sanal Pos Veren Firmalar 2023 En İyi 10 Firma başlıklı yazımızda yer almaktadır.
Türkiye’de son yıllarda e-ticaretin hızlı gelişimi göstermiş, bu gelişmenin en büyük paylarından biri de ücretsiz sanal satış noktalarıdır. Bu firmalar tarafından sağlanan ücretsiz ödeme altyapısı sayesinde girişimciler çok kısa sürede e-ticarete başlayabilirler. E-ticaret yapmak istiyorsanız, ancak müşterilerinizden nasıl güvenli bir şekilde ödeme alacağınızı arıyorsanız, ücretsiz sanal POS sağlayan firmalara bakarak, müşterilerinizden kredi kartı ile ödeme almaya başlayabilirsiniz.
E-ticarette yoğun bir şekilde kullanılan sanal posları, ücretsiz olarak sunan firmalar aşağıda listelenmiştir. Ücretsiz sanal pos veren en iyi 10 firma:
6493 Sayılı Kanun kapsamında yetkili ödeme kurumu olarak faaliyet gösteren ve tamamen milli sermaye ile oluşturulan PayTR, 2009 yılından bu yana ülkemizde en çok bilinen sanal satış noktası şirketlerinden biri olmuştur. BDDK lisansına sahip olan Paytr üzerinden bir ödeme altyapısına bağlama şansınız bulunmaktadır. Şirketin teknik kadrosu, hemen hemen her türlü altyapıya uygun yazılım geliştirme konusunda sınırsız destek sağlamaktadır.
Paytr‘in sanal satış noktası hizmetine dahil olmak için hiçbir ücret ödemenize gerek kalmıyor. Yalnızca müşteriler tarafından yapılan alışverişlerde % 3’e kadar komisyon alınır.
BENZER İÇERİK: POS Ücreti Almayan Bankalar 2023 Bedava Yazar Kasa
Esnek Pos, 14 Ocak 2016 tarihinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan 6662 karar numaralı ödeme faaliyet lisansını alan ücretsiz sanal satış noktası sağlayıcılarından biridir.
Tamamen yerli yatırımlarla kurulan Esnek Pos, % 2 civarında komisyon oranları ile en çok tercih edilen sanal satış noktası sağlayıcılarından biridir. Esnek satış noktası, pazaryerinden ödeme alma, mobil ve doğrudan bağlantı gibi seçenekler sunmaktadır.
iPara Bilgi Teknolojileri A.Ş bünyesinde faaliyet gösteren iPara Sanal Pos servisi, 23 Ağustos 2017 tarihinde tüm gereksinimleri başarıyla yerine getirmiş ve BDDK’dan lisans almıştır. Bu süreçten sonra özellikle direkt e-ticaret hizmetleri için ciddi bir sanal satış noktası dağıtımı yapmıştır. iPara ayrıca müşteriler ve e-ticaret platformu sahipleri için 24/7 desteğiyle de öne çıkıyor.
24 saat içerisinde online satışın başlamasını garanti eden firmalardan biri olan İyzico, sektörün en bilinen sanal satış noktası firmalarından biridir. Hizmetin Sahibinden, Letgo ve Nike gibi çok sayıda yüksek profilli müşterisi vardır ve komisyon oranları satış hacmine göre değişiklik göstermektedir. Aylık sabit ücret almayan ve başvuru sürecinde herhangi bir ücret talep etmeyen iyzico için ortalama komisyon oranı % 2,25 civarındadır.
Dünyanın her yerinden kolay ödeme sloganıyla hizmet veren Payu, günlük 6 milyon liranın üzerinde sanal pos desteği sağlamaktadır. Hollanda merkezli Prosus adlı şirketin Türkiye yatırımı olan Payu, BDDK lisanslı olarak hizmet vermekte. Payu özellikle sağladığı ek taksit seçenekleri ile sektörde yakından takip edilen firmalardan bir tanesi olmaktadır.
TCMB kontrollü online ödeme çözümleri sunan Paratika, Aras Kargo, Carrefoursa ve Teknosa dahil birçok e-ticaret platformunun önde gelen sanal pos sağlayıcısıdır. En iyi B2B online ödeme çözümü desteklerinden birini sunan firmanın komisyon oranı % 2’nin üzerinde olmaktadır.
Metglobal şirketinin bir iştiraki olan ve % 100 Türk sermayesi ile kurulan Paytrek, Sanal Pos hizmeti vermek için en iyi alternatif platformlar arasında yer alıyor. BDDK lisansını 2016 yılında alan şirket, hemen hemen tüm altyapı sistemleri için sanal pos desteği veriyor.
Shopinext, hazır Sanal POS ve Kargo Entegrasyonu sağlayan firmalardan biridir. Ödeme altyapısı olarak çeşitli TCMB onaylı şirketler aracılığıyla faaliyet göstermektedir.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından lisanslı sanal pos şirketlerinden biri olan Weepay, 1.000’den fazla e-ticaret platformuna ödeme altyapısı hizmeti vermektedir. E-ticaret endüstrisi tarafından bilinen hemen hemen tüm kullanıma hazır sistemlere otomatik entegrasyon sağlar.
Hepsipay, 6493 sayılı ödeme ve menkul kıymet mutabakat sistemleri kanunu çerçevesinde 11 Şubat 2016 tarihinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kanunu ile elektronik para alanında faaliyet gösterme ruhsatına sahip finansal kuruluşlardan biridir. Hem hazır hem de açık sistemler için otomatik kurulum ile Hepsipay’i aynı gün sisteminize dahil edebilirsiniz.
Biraz geç aldım ama geldi çok şükür