Vakıfbank esnaf kredisi şartları nelerdir? isimli yazımızda sizlere esnaf ve sanatkarlara özel olarak sunulan Vakıfbank’ın esnaf kredisinden bahsedeceğiz. Vakıfbank esnaf destek kredisi başvurusu, Ziraat Bankası 25.000 TL esnaf kredisi başvurusu, Vakıfbank esnaf destek kredisi başvurusu sorgulama, Borcu olan esnafa kredi müjdesi, Halkbank esnaf kredisi başvurusu, İs Bankası Esnaf Kredisi, Yeni esnaf kredisi gibi bilgilere erişmek için Vakıfbank Esnaf Kredisi Şartları Nelerdir? (Faizsiz Destek) isimli içeriğimizi inceleyebilirsiniz.
Esnaf ve sanatkarlar bankalardan kredi kullanmadan önce genellikle hangi banka esnaf kredisi verir, esnaf kredisi şartları nelerdir? öğrenmek istiyorlar. Öncelikle kamu bankalarının sunduğu esnaf kredilerinin esnaflar tarafından daha fazla talep edildiğini belirtelim. Bunun nedeni ise esnaflar için kamu bankaları daha kolay esnaf kredisi kullandırmakta diyebiliriz. Vakıfbank esnaf ve sanatkarlara özel kredi ürünlerini uygun faiz oranları ve vade seçenekleriyle sunmaktadır.
Esnafın halinden anlayan kredi paketleriyle tüm esnafların yanında olmaya devam eden Vakıfbank, Mini Kredi adı altında 36 ay vade ile 20 bin liraya kadar kredi ürünü sunulmaktaydı. Fakat 2023 yılı güncel bilgilere göre standart bir kredi programı kapsamında da esnafları destekleyen Vakıfbank, bu kredi ile 36 aya varan vade ve maksimum 50.000 liralık destek kredisi sunuyor.
Vakıfbank bu iki krediyle esnaflara destek vermeye devam ediyor. Vakıfbank bu cazip kredi desteklerini üye işyeri müşterilerine sunarken, geri ödeme kolaylığı da sağlamaktadır.
Esnaf Destek Kredisi geri ödeme seçenekleri gibi, her esnafın kendi bütçesine göre seçebileceği ödeme seçenekleri sabit taksit seçeneği, üç ayda bir eşit ödeme imkanı, üç aya kadar ödemesiz dönemdir. Yılda 4 ödemeye kadar ertelenmiş ödemelerle değişken ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Esnafımız kredi taksitlerini,
seçeneklerle ödeyebiliyor. Esnafa Halden Anlayan Kredi Kampanyası‘na başvuru için tıklayınız. Vakıfbank, bu geri ödeme seçenekleriyle esnaf destek kredisi sağlıyor. Esnaf kredisi başvurularında gerekli belge ve koşulları sağlayarak size en yakın Vakıfbank şubesine giderek destek kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Şube banka yetkililerinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Vakıfbank Esnaf Kredisi ile sermayenizi artırabilir, uygun ödeme seçenekleri ile işinizi büyütebilirsiniz.
Vakıfbank, Kobi Dost esnaf paketi, kobi sektör paketleriyle esnafların faaliyet alanları ile ilgili doğan ihtiyaçları için uygun koşullar ile finansal desteklerini de sunmaktadır.
Vakıfbank Kobi Dost Esnaf kredileri olarak esnaf ve sanatkarlar;
Esnaf Kefalet Kredi Hesaplama Tablosu 2023
Vakıfbank Kobi Dost esnaf kredi ürünlerine ek olarak, Vakıfbank Kobi Dost esnaflarının kredi ürünlerinden sağlanan krediler ile işletme için gerekli işlemleri kolaylıkla gerçekleştirme imkanı da sunmaktadır. (Esnaflara vergiler, SGK ödemeleri ve Bağkur ödemeleri) Ayrıca Vakıf Emeklilik, emeklilik ve hayat sigortası işlemlerinizi uygun koşullarda, sigorta ürünü işlemlerinizi Güneş Sigorta’dan gerçekleştirebilirsiniz.
Vakıf Faktoring ve Vakıf Leasing iş birliği ile işletmeniz için gerekli tüm işlemleri gerçekleştirmenizi sağlayan Kobidost Esnaf destek paketi ile etkin faktoring-leasing ve döviz, döviz, alış ve satış işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Vakıfbank Kobidost, taksitli ticari kredi, işyeri edindirme kredisi, ticari araç kredisi, Ticari kredili bankomat 7/24 kredisi, Spot ve rotatif kredileri, Şirket kredi kartı, teminat mektubu, çek kullanımı, toplu ödeme sistemi gibi seçeneklerde sunmaktadır.
Vergi Levhası Üzerinden Kredi Nasıl Alınır? (Yeni Esnafa) bilgi için tıklayınız.
Vakıfbank tarafından sağlanan esnaf kredisine web sitesi üzerinden başvurabilirsiniz. Buradan Vakıfbank’tan esnaf kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Verilen linke tıklayarak firmanın kuruluş tarihini, unvanını, firma türü bilgilerini eksiksiz olarak dolduracak ve ardından satın almak istedikleri ürünlerin yanındaki kutuları seçip tıklayacaklardır. Sayfada açılacak ürün grupları; Tarım kredisi, bussiness kart, kredili mevduat hesabı, sanal pos, güm kart, işletme kredisi, çek defteri gibi ürünler olacak. Ardından Türkiye Cumhuriyeti Vergi Numarası veya 11 haneli kimlik numarası, telefon, adres ve mail bilgileri doldurulmaktadır. Vakıfbank şubesinin çalışacağı il ve ilçe seçilerek belirlenecektir. Bu işlemler tamamlandıktan sonra alt kısımda çıkacak güvenlik kodunu girdikten sonra DEVAM butonuna tıklayarak bir sonraki işleme geçip buradan başvurunuzu tamamlamış olacaksınız.
Vakıfbank, esnaf kredisi almak isteyen işyerlerinden belirli belgelerle müracaat etmelerini istiyor. Özellikle şirket adına kredi çekilmesi için, işletme kredisi alma şartının yerine getirilmesi için şirketin vergi levhası ve şirketin mali durumunu kanıtlayan belgeler ile başvuru yapılması gerekmektedir. KOBİ kredisi olarak bankaya bir beyanda bulunarak. Vakıfbank işletme için kredi almak isteyen işletme sahiplerinin de kimlik fotokopisini ve ortak varsa imza sirkülerini ibraz etmeleri gerekmektedir. Şirketin son yıla ait mali tablo ve mizan raporunun da ibraz edilmesi gerekmektedir. Vakıfbank KOBİ Dost Esnaf Kredi Paketi için tıklayınız.
Bu belgeler ile Vakıfbank’tan kredi talep eden esnafların ayrıca ikametgah belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Vakıfbank, esnaflara kredi verebilmek için işletme sahibinin vergi borcunun olmaması ve kara listeye alınmaması gibi durumları da desteklemektedir. Esnaf krediden, şirketin mali durumuna göre belirlenen limit ve şartlarda kredi almayı kabul ederek faydalanmak mümkündür.
Vakıfbank Esnaf kredisi şartları nelerdir? sorusuna cevap, yazımızda da bahsettiğimiz gibi bu şartları sağlayan ve belgeleri banka şubesine teslim eden esnaflarımız, uygun gördükleri şartlar ve limitler dahilinde kredi taahhüt ederek iş için gerekli olan mali desteği bulabilirler. Esnaf Kredisi başvurusu için gerekli koşullar ve başvuru için gerekli belgeler yazımızda tek tek ele alınmıştır. Ayrıca esnaf kredisi başvurusu yapmak için şubeye gidebilir veya yukarıda vermiş olduğumuz web sitesi üzerinden de işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.